Kinderen lezen rug aan rug in Voorleesslinger

De bibliotheek aan De Warande in Haaltert.
rv De bibliotheek aan De Warande in Haaltert.
Kinderen zullen woensdag op twee locaties aan de bibliotheek van Haaltert en van Denderhoutem een Voorleesslinger vormen.

De bibliotheek van Haaltert heeft alle leerkrachten en leerlingen van de scholen van Haaltert uitgenodigd om mee toe doen met de fotowedstrijd Voorleesslinger tijdens de Voorleesweek. De Voorleesslinger, een initiatief van LINC vzw, is een activiteit die de nadruk legt op voorleesplezier in zijn eenvoudigste vorm: rug aan rug lezen kinderen iets aan elkaar voor en zo vormen ze hun Voorleesslinger.

De voorleesslinger zal woensdag 21 november op twee locaties tegelijkertijd plaatsvinden. De scholen van Haaltert maken hun slinger op het plein voor de hoofdbibliotheek, Achterstraat 2. De scholen van Denderhoutem maken hun slinger op het pleintje voor het nieuwe bibfiliaal De Pastorij, Nieuwstraat 6. De klassen verzamelen op de pleinen om 9.30 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.