Hof Ten Henne viert Dag van de Landbouw

Archiefbeeld Hof Ten Henne
RV Archiefbeeld Hof Ten Henne
Melkveebedrijf en hoevewinkel 'Hof Ten Henne' in Iddergem viert zondag 16 september de 'Dag van de Landbouw'. Er valt die dag heel wat te beleven op het domein van het bedrijf.

Tijdens de Dag van de Landbouw kan je een bezoek brengen aan het Hof Ten Henne in de Hoogstraat in Iddergem, erg gekend in Denderleeuw en omgeving. De voornaamste activiteiten van Hof Ten Henne zijn melkvee en zuivelverwerking, met daarnaast nog akkerbouw en een zorgboerderij. Zondag kan je langs een uitgezet parcours een kijkje nemen door het machinepark, de stallen, de robots, de kinderboerderij en de hoevewinkel. Op verschillende plaatsen langs het parcours krijg je een woordje uitleg. Na de rondgang kan je op het terras genieten van een hapje en een drankje. Er zijn drankstanden door en ten voordele van lokale verenigingen, er is streekgebak en een broodje beenhesp en ook de hoevewinkel is open. Er is kinderanimatie, zoals een springkasteel en kindergrime, en er is een familiezoektocht op de boerderij. 

Iedereen is zondag 16 september van 10 uur tot 18 uur welkom in Hof Ten Henne.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.