Het beste halen uit Haaltert: "Vragenhalfuurtje voor of na gemeenteraad"

Jeannine Schotte.
Claudia Van den Houte Jeannine Schotte.
De gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober komen dichtbij. In aanloop naar de stembusgang geven we politieke kandidaten de kans om een gedurfd idee te lanceren, out-of-the-box, maar realistisch. Vandaag een idee van Jeannine Schotte (Jeannine).

 Naam: Jeannine Schotte

Partij: Jeannine

Plaats op de lijst: 1

"Vragenhalfuurtje voor of na gemeenteraad"

"Een burger lanceerde al het voorstel voor een vragenhalfuurtje voor of na de zitting van de gemeenteraad. Ik sta hier volledig achter en wil dit graag realiseren als ik opnieuw verkozen zou worden als gemeenteraadslid. 

 Het brengt de politiek opnieuw dichter bij de burger en het zou de gemeenteraad, die nu heel technisch is, een ander karakter kunnen geven.

Gemeenteraadsleden hoeven hiervoor niet bang te zijn, want ze zijn verkozen door het volk en moeten verantwoording afleggen aan het volk."
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Natacha Seghers

    De gemeenteraad live te volgen op internet, Live stream in vaktermen, dat zou pas interessant zijn. Dan weet de Haaltenaar hoe het eraan tor gaat op zo'n gemeenteraad.