Facebook-workshop voor lokale handelaars

Er komt een Facebook-workshop voor lokale handelaars.
REUTERS Er komt een Facebook-workshop voor lokale handelaars.
Lokale handelaars die meer uit hun Facebookpagina willen halen, kunnen binnenkort deelnemen aan een Facebook-workshop. De Middenstandsraad en de dienst lokale economie van Haaltert organiseren een informatiesessie over Facebook voor lokale handelaars.

Het gaat om twee infoavonden waarop lokale handelaars uitleg krijgen zodat ze helemaal up-to-date zijn over Facebook. Lieven Van De Velde van YOUniverse zal hen aan de hand van een theorie- en praktijkgedeelte op weg zetten. De deelnemers aan de workshop wordt gevraagd om tablet of laptop mee te brengen. De organisatoren zorgen voor wifi-verbinding.

De infosessie vindt plaats op maandag 3 en 17 december van 19 tot 22 uur, met aansluitend netwerkmoment en receptie, in de raadzaal van het gemeentehuis van Haaltert, Hoogstraat 41. Inschrijven kan tot 8 november via lokaleeconomie@haaltert.be. De plaatsen zijn beperkt tot maximaal 15 deelnemers. Deelname is gratis, maar bij onaangekondigde afwezigheid zal er een kost van 25 euro worden aangerekend.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.