Centrum De Warande heeft nieuw meubilair

Centrum De Warande
rv Centrum De Warande
Centrum De Warande in Haaltert heeft nieuwe tafels en stoelen gekregen. Ze zijn licht, makkelijk stapelbaar en verplaatsbaar en hebben een modernere look.

In totaal werden er 100 nieuwe stoelen geleverd met bijhorende transportkarren, 20 plooitafels met een transportkar en 8 verrolbare tafels. Die zullen volgens de gemeente het gemakkelijker maken voor de verenigingen om de zalen aan te kleden en ook het opruimen na gebruik moet nu een pak efficiënter gaan.

De stoelen die in Centrum De Warande aanwezig waren, werden verdeeld naargelang de noodzaak. Er verhuisden een 20-tal stoelen van Centrum De Warande naar de vergaderzaal in HOC De Fransman. De overige 60 stoelen bevinden zich vanaf nu in de gemeentelijk uitleendienst. Dat brengt het totaal aantal beschikbare stoelen in de uitleen op 280. De uitleendienst werd verder nog aangevuld met 23 extra tafels, wat de stock in totaal op 30 stuks brengt.

Alle erkende Haaltertse verenigingen kunnen stoelen, tafels en andere materialen gratis ontlenen van de gemeente.

Schepen Bart Ottoy
rv Schepen Bart OttoyReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.