Vierde FAN-toernooi ter nagedachtenis van Noah Mortier

Papa Johan Mortier organiseert de vierde editie van het FAN-voetbaltoernooi
Vertommen Papa Johan Mortier organiseert de vierde editie van het FAN-voetbaltoernooi
Noah Mortier (16) uit Keerbergen liet in 2015 het leven bij een verkeersongeval in Haacht. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf. Om het gedachtengoed van Noah levendig te houden richtte vader Johan in Zuid-Afrika de Football Academy Noah (FAN) op. 

De vzw wil minderbedeelde kinderen in Zuid-Afrika de kans geven om zich te ontplooien in voetbal, een van de favoriete sporten van zijn zoon. Om dit financieel te ondersteunen wordt elk jaar een FAN-voetbaltoernooi georganiseerd, waaraan verschillende eliteploegen onder de 16 jaar deelnemen. KRC Genk was de verdiende winnaar van het toernooi in 2018. Op zaterdag 18 mei wordt de vierde editie georganiseerd in Sportoase de Toren in Rotselaar. Deelnemende ploegen zijn: KRC Genk, Vitesse Arnhem, FC Antwerp, Standard, Lokeren, OH Leuven, KV Mechelen en KFC Haacht.

De organisatoren voorzien opnieuw verschillende foodtrucks en voor de kleintjes is er een springkasteel. Wie het toernooi wil steunen is welkom op 18 mei van 10 uur tot 20 uur. De opbrengst gaat integraal naar de vzw FAN. Meer informatie is terug te vinden op de website www.footballacademynoah.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.