Vier inbraken in Haacht

Vertommen
Inbrekers zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest in Haacht. Zowel in de Wakkerzeelsestaat, de Kasteeldreef, de Kapelleweg en de Sint-Adriaanstraat werd een inbraak vastgesteld.

Op de Kapelleweg werd een gaatje geboord in het houten raam aan de achterzijde van de woning. Zo werd het raam ontgrendeld en konden de inbrekers binnen in de bureelruimte. Ze namen een laptop, twee iPhones, een iPad en wat geld uit een portefeuille mee. De overige inhoud van de portefeuille werd aangetroffen in de tuin. 

In de Wakkerzeelsestraat en de Kasteeldreef werden telkens gaatjes geboord, maar de woningen werden niet in wanorde achtergelaten. Er werd ook niets gestolen. De drie inbraken zouden dateren van woensdag. 

In de Sint-Adriaanstraat werd ook een inbraak vastgesteld. Die vond vermoedelijk plaats tussen woensdag en vrijdagochtend. Het raam van de woonkamer, aan de achterzijde van het gebouw, werd opengebroken. De woning werd doorzocht, maar de inbrekers lieten weinig wanorde achter. Het is nog onduidelijk wat er precies gestolen werd. 

Ook in buurgemeente Boortmeerbeek werden twee inbraken vastgesteld. De politie onderzoekt de inbraken en het gerechtelijk labo werd steeds ter plaatse gevraagd voor sporenonderzoek. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.