Verschillende BV’s lanceren video-oproep #mercivanuitmijnkot

#mercivanuitmijnkot. Foto rv
EDLL #mercivanuitmijnkot. Foto rv
Productiehuis Sylvester uit Haacht heeft verschillende BV’s aangespoord om mee de steunactie #mercivanuitmijnkot te lanceren. Onder meer Dina Tersago, Veerle Baetens en Otto-Jan Ham doen een video-oproep om vrijdag een wit laken uit het raam te hangen en ‘s middags om 12 uur luid te applaudisseren vanuit je ‘kot’. 

De afgelopen dagen verspreidde er zich via sociale media een oproep om op vrijdag 20 maart om 12 uur ‘s middags een wit laken uit te hangen en massaal te applaudisseren. Dit om zorgverleners en vrijwilligers een hart onder de riem te steken. Daarom trok productiehuis Sylvester uit Haacht een resem BV’s aan de mouwen om de actie te ondersteunen onder de hashtag #mercivanuitmijnkot. 

Het resultaat? Heel wat BV’s maakten een video met de oproep om mee te doen met de actie van vrijdag. Gisteren lanceerde Sylvester een eerste video en vandaag verspreiden ze de tweede video. Onder meer Dina Tersago, Otto-Jan Ham, Veerle Baetens en Lien Van De Kelder sporen Vlaanderen aan om vrijdag mee te doen met de actie en vanuit je kot ‘Merci’ te zeggen en ‘Hou moed’. 

Bekijk de video’s hieronder.