Spooroverweg vijf dagen dicht

De spooroverweg in de Wakkerzeelsestraat zal vijf dagen afgesloten zijn.
Repro SPK De spooroverweg in de Wakkerzeelsestraat zal vijf dagen afgesloten zijn.
De spooroverweg in de Wakkerzeelsestraat in Haacht wordt van 2 tot en met 6 december afgesloten door werken.

Mobix voert werken uit in opdracht van Infrabel aan de overgang in Wespelaar. Er is geen hinder voor het treinverkeer, maar de overweg zal voor alle weggebruikers afgesloten zijn. Er wordt een plaatselijke omleiding voorzien via de Dijkstraat en de Nieuwstraat. Afhankelijk van je reisweg kan je ook via Haacht en de Werchtersesteenweg/Wijgmaalsesteenweg omrijden.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Danny Lemberechts

    Ik heb maandag ook 3/4 uur in Wespelaar voor de spoorweg gestaan. Had naar politie gebeld of dit normaal is, kreeg als antwoord dat een 1/2 tot 3/4 uur wachten heel gewoon was. Als die dat gewoon vinden ! Lijkt mij meer op pesterijen. Er kon gemakkelijk een agent en iemand van Infrabel aan de spoorweg staan voor het verkeer te regelen.

  • Erwin Cauwenbergh

    Er is geen hinder voor het treinverkeer. Hahha. Ge mlet eens komen kijken in Wespelaar.overwegen meer dan 3 uur dicht. Files van hier tot ... ale grote files. Treinen afgeschaft of met een jurtje vertraging. De prive heeft da weer goed opgelost. En waar waren de heren van infra? Nergens re brkennen.