Jonge motorrijder zwaargewond na aanrijding op Provinciesteenweg

De jongeman raakte zwaargewond nadat hij werd aangereden door een wagen die de parking van het station van Haacht wilde verlaten.
Vertommen De jongeman raakte zwaargewond nadat hij werd aangereden door een wagen die de parking van het station van Haacht wilde verlaten.
Op de Provinciesteenweg (N21), aan het station van Haacht, is maandagochtend om 8.15 uur een motorrijder zwaargewond geraakt na een botsing met een personenwagen.

“Een bromfietser, komende uit de richting Kampenhout, reed vooraan op een auto die de parking van het station van Haacht wilde verlaten in de richting van Kampenhout. De bromfietser, een jonge man, belandde op de rijbaan en werd zwaargewond overgebracht naar het Imeldaziekenhuis in Bonheiden. Hij verkeert niet in levensgevaar. Door het ongeval werd de N21 ongeveer een half uurtje afgesloten voor het verkeer”, zo vertelt Paul Belmans, woordvoerder van lokale politiezone BHK (Boortmeerbeek-Haacht-Keerbergen).

Na een halfuurtje was de baan terug vrij voor alle verkeer.
Vertommen Na een halfuurtje was de baan terug vrij voor alle verkeer.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.