Drie inbraken in politiezone Haacht

Politiezone BHK (Boortmeerbeek-Haacht-Keerbergen) heeft het afgelopen weekend drie woninginbraken vastgesteld. 

Aan de Kruisheide in Keerbergen werd vrijdag een raam open gebroken om zo de woning te betreden en volledig te doorzoeken. Er zou alleen geld gestolen zijn. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor sporenonderzoek. 

Ook in het Maenrot in Boortmeerbeek werd een inbraak vastgesteld. Er werd braak gepleegd op een raam aan de achterzijde van de woning. De hele woning werd doorzocht en in wanorde achtergelaten. Er werden juwelen en kleding gestolen. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor sporenonderzoek. Er werd ook een buurtonderzoek gestart.

Aan het Eikeblok in Tildonk werd een inbraak vastgesteld via het keukenraam aan de achterzijde van de woning. De woning werd doorzocht en er werd geld en juwelen gestolen. Het gerechtelijk labo werd ter plaatse gevraagd voor sporenonderzoek.

Vertommen2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roy Cooks

    Leg de pampers al maar klaar voor het geval dat men het crapuul zou vinden.

  • Dirk Dierckx

    Mooie politiewagen, nog nooit gezien.