Leerkracht Patrick kwam vrijdag om het leven bij een ongeval op de Mosselbank in Vrasene.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerkracht Patrick kwam vrijdag om het leven bij een ongeval op de Mosselbank in Vrasene. © Kristof Pieters

GTI in rouw nadat leerkracht elektriciteit Patrick (53) omkomt bij ongeval met motor: “Derde collega die we verliezen in één jaar”

BeverenHet Gemeentelijk Technisch Instituut (GTI) in Beveren heeft een rouwregister geopend voor leerkracht elektriciteit Patrick. De 53-jarige man kwam afgelopen afgelopen vrijdag om het leven bij een verkeersongeval met zijn motor. Voor de school is het al de derde keer op een jaar tijd dat er afscheid moet worden genomen van een leerkracht.

 1. Burgemeester Luc Wouters (CD&V) betreurt ‘move’ van oppositie: “Geen ideale situatie met gemeentepersoneel, maar zeker geen zinkend schip”
  Lummen

  Burgemees­ter Luc Wouters (CD&V) betreurt ‘move’ van oppositie: “Geen ideale situatie met gemeente­per­so­neel, maar zeker geen zinkend schip”

  Maandagavond stapte in Lummen de volledige oppositie op tijdens de gemeenteraad na een discussie over de situatie bij het gemeentepersoneel. Burgemeester Luc Wouters (CD&V) betreurt deze move. “Men sprak van 33 ontslagen, maar die cijfers kloppen niet. Als je rekening houdt met gepensioneerden en mensen die tijdelijk zieke werknemers vervingen, blijven er 13 ontslagen op 200 mensen over.”
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.