Supermarkt Alvo Driesen in Bouwel (Grobbendonk) overgenomen door Colruyt group

Supermarkt Alvo Driesen in Bouwel
Jurgen Geyselings Supermarkt Alvo Driesen in Bouwel

Sinds jaar en dag kunnen de inwoners van Bouwel en omliggende gemeenten voor hun boodschappen terecht in hun vertrouwde Alvo Driesen Supermarkt. Tot voor kort was de supermarkt gehuisvest aan het kruispunt van de Lindekens. Een klein jaar geleden verhuisde de supermarkt een hondertal meter verder naar een splinternieuw gebouw aan de overkant van de Nijlensesteenweg in Bouwel, deelgemeente van Grobbendonk.

Wie vandaag langs de winkel passeert met de wagen of fiets merkt op dat de lichtreclame van de winkel volgende boodschap weergeeft: ‘deze Alvo wordt Colruyt’. Op 31 maart gaan de deuren van de Alvo Driesen Supermarkt voorgoed dicht. Colruyt Group neemt vanaf dan de touwtjes in handen en zal op woensdag 24 april de huidige winkel heropenen als een CoMarkt. Een CoMarkt is een Colruytwinkel zonder koelafdeling, hiervoor is in de huidige winkel te weinig plaats. Al de huidige personeelsleden van Alvo Driesen krijgen hun plekje bij de nieuwe CoMarkt, aangevuld met een 5 tal Colruyt-medewerkers.

Via de facebookpagina van de huidige Alvo Driesen Supermarkt bedanken de eigenaars hun clienteel: “Beste klanten, wij zijn nog open tot 31 maart. Daarna geven we de fakkel door aan Colruyt. We willen jullie bedanken voor het jarenlange vertrouwen”, staat er te lezen.

de lichtreclame voor de winkel brengt een duidelijke boodschap
Jurgen Geyselings de lichtreclame voor de winkel brengt een duidelijke boodschap2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • herman cohen

    Een leefgemeenschap wordt hier bijna een volledige maand zonder winkel gezet voor de meest elementaire behoeften. mede dankzij het succes van driessen heeft de enig bakker in Bouwel zijn deur moeten sluiten. Dus wie geen auto heeft kan in Bouwel verrekken. Waar is de gemeente om dit soort plat geldgewin om te buigen in het voordeel van de "burger"? Dit is andermaal een sociale schande.

  • Alain Stuker

    Ik vond het een erg aangename winkel met zeer goede uitbaters.