Infomoment over plannen voor vallei van de Kleine Nete en Aa

De vallei van de Kleine Nete en de Aa
Gemeente Grobbendonk De vallei van de Kleine Nete en de Aa
Tot 28 juni organiseert het Vlaams departement Omgeving een publieke consultatie over de startnota voor het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) ‘Vallei van de Kleine Nete en Aa van Kasterlee tot Grobbendonk’. Op woensdag 12 juni is er een infomoment in Grobbendonk.

De Vlaamse regering keurde op 15 maart een start- en procesnota goed voor de opmaak van een GRUP. Het plan omvat de open ruimte in en rond de vallei van de Kleine Nete tussen de N19 in Kasterlee en Geel en in de kern van Grobbendonk. Het doel is om de vallei van de Kleine Nete zo in te richten en te beheren dat ze de toekomstige schokken inzake klimaatverandering kan opvangen en tegelijk kan blijven instaan voor voedsel-, water- en energievoorziening, waterberging, het behoud van biodiversiteit, erfgoed en landschappelijke kwaliteit.

Op woensdag 12 juni kunnen geïnteresseerden in gemeenschapscentrum De Volle Vaart in Grobbendonk kennis maken met de plannen en suggesties doen. Het infomoment duurt van 17 tot 20 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.