Grobbendonk nodigt inwoners uit op eindejaarsdrink

Op zondag 15 december plant het Grobbendonks gemeentebestuur een groot eindejaarsfeest op het Astridplein. De hele familie is welkom.
Illustratiebeeld.
ANP XTRA Illustratiebeeld.

“We hebben een aantal leuke attracties en livemuziek in petto, allemaal gratis voor onze bezoekers”, laat het gemeentebestuur weten. “Wie het liever rustig houdt, kan kuieren op de kerstmarkt. Rond de gezellige warmte van vuurkorven kan je de innerlijke mens versterken. Verenigingen en zelfstandigen verkopen er winterse hapjes en drankjes aan zachte prijzen.”

Het gemeentebestuur zelf trakteert met warme chocolademelk en glühwein tussen 15 uur en 18 uur. Er zullen tal van attracties te vinden zijn waarop jong en oud zich volledig kunnen uitleven. Onder andere een gratis sleebaan, een draaimolen en een bezoekje aan de kerstman behoren tot de mogelijkheden op 15 december.

Voor de organisatie van de eindejaarsdrink zal op zondag 15 december 2019 vanaf 07.00 uur tot ‘s nachts 01.00 uur het Astridplein afgesloten worden tussen de kerk en de Bergstraat. Het evenement zelf vindt plaats van 14 uur tot 22 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.