Grobbendonk deelt cheques uit aan origineelste buurtfeesten

De inwoners van de Hoevestraat gingen vorig jaar met de winnende cheque aan de haal.
Gemeente Grobbendonk De inwoners van de Hoevestraat gingen vorig jaar met de winnende cheque aan de haal.
De bewoners van Grobbendonk en deelgemeente Bouwel krijgen de hele zomer de kans om een cheque ter waarde van 100, 150 of 250 euro te winnen. Daarvoor moeten ze een buurtfeest organiseren en een originele foto insturen. In oktober kiest een jury dan de drie leukste inzendingen uit.

Grobbendonk is een bruisende en sociale gemeente waar elk jaar heel wat gezellige buurtfeesten georganiseerd worden. In mei vindt de Europese Dag van de Buren plaats. Voor het gemeentebestuur van Grobbendonk de ideale gelegenheid om het startschot te geven voor de leukste wedstrijd van het jaar. Iedereen die tussen 1 mei en 30 september een buurtfeest met minstens vijf deelnemende gezinnen organiseert mag een originele foto insturen om kans te maken op de cheque.

In oktober kiest een jury de 3 leukste foto’s uit. De 3 winnaars ontvangen van het gemeentebestuur Grobbendonkse cadeaucheques ter waarde van 250, 150 of 100 euro waarmee ze inkopen kunnen doen voor hun volgende buurtfeest.  

Voor alle info kunnen de geïnteresseerden terecht op www.grobbendonk.be/buurtfeest.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.