Debutante Marianne Verhaert (Open Vld) haalt meer dan 11.000 voorkeursstemmen bij federale verkiezingen: “Ik word sterke Kempense stem in Brussel”

Marianne Verhaert (Open Vld) stond voor de federale verkiezingen op de tweede plaats op de Kamerlijst in Antwerpen.
Foto Peter Vanderveken Marianne Verhaert (Open Vld) stond voor de federale verkiezingen op de tweede plaats op de Kamerlijst in Antwerpen.
Marianne Verhaert, sinds dit jaar de eerste vrouwelijke burgemeester in Grobbendonk,  versierde voor de federale verkiezingen van dit weekend een mooie tweede plaats op de Kamerlijst voor Open Vld in Antwerpen. 

Net als bij de lokale verkiezingen brachten schreef Verhaert bij de federale een mooi verhaal. Verhaert behaalde als debutante 11.082 voorkeursstemmen. “Ik leg de lat voor mezelf steeds hoog”, zegt Verhaert. “Door deze uitslag staat het vast dat ik de komende periode mijn stekje in het parlement vast heb.  Ik zal in Brussel met hart en ziel de belangen van de hele Kempen verdedigen.” 

Of Open Vld in de federale regering terechtkomt, zal de komende weken blijken. “Ik blijf burgemeester, ook met mijn zetel in het federaal parlement. Zo zal Grobbendonk en de rest van de Kempen een sterke stem krijgen in het federale parlement”, aldus nog Verhaert. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.