Cafetaria Sporthal De Molen in Bouwel voorlopig dicht

Het verlaten terras van Sporthal De Molen in de blakende zon
Jurgen Geyselings Het verlaten terras van Sporthal De Molen in de blakende zon
Wie met deze zonnige dagen een terrasje wil doen aan het café van Sporthal De Molen in Bouwel bij Grobbendonk komt bedrogen uit. Sinds eind vorige week hebben de uitbaters er de brui aan gegeven en kan de sporter er niet meer binnen voor een drankje na het sporten.

“Er wordt met man en macht naar een oplossing gezocht”, meldt het gemeentebestuur aan zijn inwoners. “Er wordt zo snel mogelijk een nieuwe concessie opengesteld voor de cafetaria, zo hopen we al snel de nieuwe uitbaters te mogen voorstellen”, vertelt burgemeester Marianne Verhaert. Voorlopig is het afwachten voor de talrijke verenigingen. Zelfs bij de brouwer zitten ze met hun handen in het haar over de plotselinge stopzetting van de zaak. “We weten nergens van, de ex-uitbater was dan tegenover ons ook niet de mondigste”, klinkt het.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.