‘t Toreke ontvangt Cees Bol en zijn fans

De leden van supportersclub Cees Bol in ‘t Toreke in Bouwel zijn gek van hun idool.
Peter Vanderveken De leden van supportersclub Cees Bol in ‘t Toreke in Bouwel zijn gek van hun idool.
In café ‘t Toreke in de Grobbendonkse deelgemeente Bouwel staat morgen voor de allereerste keer een fandag van wielrenner Cees Bol op het programma. De Nederlandse profrenner, die uitkomt voor Team Sunweb, is ook zelf van de partij.  

Wat begon als een grap, is ondertussen uitgegroeid tot een onvergetelijk avontuur voor de Bouwelse Cees Bolfanclub.

Het Bouwelse café staat zaterdag de hele dag in het teken van de fandag. “Er is een Sunweb-restaurant in een gezellige verwarmde buitentent opgebouwd waar culinaire hotdogs worden geserveerd”, vertelt Cees Bol-fan nummer 1 Patrick Engelen. “In het café is een koersaankomst gesimuleerd voor onze spurtbom Cees Bol, die rond 19 uur zal arriveren. Rond 20 uur volgt een film met zijn beste jaarprestaties gevolgd door een interview met Cees . Daarna volgt voor de fans een handtekeningensessie met fotoshoot in de Cees Bol-corner, waar je ook foto's en posters kan krijgen.”

't Toreke in Bouwel is zaterdag het toneel voor de eerste Cees Bol fandag.
't Toreke 't Toreke in Bouwel is zaterdag het toneel voor de eerste Cees Bol fandag.

De deuren van café ‘t Toreke openen om 15 uur, wanneer de laatste fans de zaak in de late uurtjes verlaten, zullen hoogstwaarschijnlijk de eerste Bouwelaars hun weg naar de plaatselijke bakker al opzoeken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.