Werken aan nutsleidingen op Wolvertemsesteenweg

De werken duren tot 13 maart.
rv De werken duren tot 13 maart.
In de Wolvertemsesteenweg gaan vanaf vandaag opnieuw werken van start. Tussen de Noodbeekstraat en de Thaelenstraat wordt aan de nutsleidingen gewerkt.

Het fietspad en een gedeelte van de rijweg worden opgebroken. Voor fietsers en voetgangers wordt wel een vrije doorgang voorzien. Ter hoogte van de werfzone wordt een snelheidsbeperking van 30 km per uur ingesteld en geldt er een parkeerverbod.

Het doorgaand verkeer moet over één rijstrook in de twee rijrichtingen, bijgevolg wordt er met tijdelijke verkeerslichten gewerkt. De werken vinden plaats tussen 25 februari en 3 maart en van 11 maart tot 13 maart.

De uitvoering gebeurt in drie fasen: eerst wordt tussen de Thaelenstraat en huisnummer 330 gewerkt, vervolgens schuift de werf op naar de zone tussen huisnummers 336 en 302 en de laatste fase bevindt zich tussen huisnummers 308 en 252 (kruispunt van de Noodbeekstraat met de Oude Baan inbegrepen).
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.