Verenigingsleven stelt zich voor op Goesting in Grimbergen

Het Guldendal en het Prinsenbos zijn zondag de ‘place to be’.
rv Het Guldendal en het Prinsenbos zijn zondag de ‘place to be’.
Goesting in Grimbergen is er opnieuw op zondag 19 mei. Van 13.30 tot 17.30 uur maak je in het Prinsenbos en het Guldendal kennis met het b(l)oeiende verenigingsleven in Grimbergen.

Via infostands, demonstraties, wedstrijden en optredens laten verschillende verenigingen de bezoekers kennis maken met hun activiteiten. Ook enkele gemeentelijke diensten stellen hun werking voor. Er is daarbij ook gratis randanimatie voor jong en oud voorzien met springkastelen, grime en straattheater. Intussen geven verschillende dans- en muziekgroepen het beste van zichzelf op twee podia. Kinderen kunnen bij de stand van de jeugddienst een activiteitenkaart halen waarmee ze een leuke beloning bij elkaar kunnen sparen.

Voor de geïnteresseerden is er een uniek geleid bezoek aan de donjon van het Prinsenkasteel mogelijk. Dat kan elk half uur. Reserveren doet u bij voorkeur vooraf via toerisme@grimbergen.be, of de dag zelf aan de donjon. De plaatsen zijn beperkt.

Het MOT (Museum voor Oudere Technieken) is voor de gelegenheid uitzonderlijk gratis te bezoeken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.