U13 Veldkanteva’s veilen Think Pink-uitrusting in strijd tegen borstkanker

Tijdens een modeshow werd de veiling van de Think Pink-uitrusting op gang getrapt.
David Van Hecke Tijdens een modeshow werd de veiling van de Think Pink-uitrusting op gang getrapt.
De U13-meisjesvoetbalploeg van Veldkanteva’s Grimbergen veilt momenteel haar Think Pink-uitrusting waarmee ze het voorbije seizoen gespeeld heeft. De opbrengsten van de veiling gaat naar het onderzoek rond borstkanker.

Voor de meisjes van de U13 van Veldkanteva’s Grimbergen was het een primeur: ze waren de eerste meisjesvoetbalploeg die de kleuren van Think Pink verdedigden. Ze lieten hun vertrouwde clubkleuren een heel seizoen lang links liggen en gaven het beste van zichzelf in de kleuren van de vzw die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Het project wordt ondersteund door Joe FM-deejay Leen Demaré en haar collega bij MNM Ann Reymen.

Vorige week donderdag organiseerden de voetbalsters een modeshow in kledingwinkel Mels Wardrobe in Kapelle-op-den-Bos, waarna de veilig geopend werd. Iedereen kan nog tot en met zondag bieden. De veiling loopt om 20 uur af. De opbrengsten gaan volledig naar de vzw Think Pink. De uitrustingen zijn te koop via www.2dehands.be/profiel/10595112/.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.