Twee nachten werken op de binnenring

De werken zullen twee nachten duren.
rv De werken zullen twee nachten duren.
Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt in de verkeersluwe krokusvakantie twee nachten aan structureel onderhoud op de binnenring ter hoogte van de verkeerswisselaar A12. Vanaf vrijdagochtend is de ring weer helemaal open voor verkeer.

Over een afstand van 2,4 km zal de aannemer op de rechterrijstrook de toplaag van het asfalt, de randmarkering en de rijstrookmarkering vervangen. Woensdagavond 6 maart vanaf 21 uur starten de werken ter hoogte van de afsplitsing naar de A12 (afrit Expo/Strombeek-Bever).

De omvang van de werf vraagt om in twee delen te werken, zodat er overdag op het nieuwe geasfalteerde deel kan gereden worden. Donderdag 7 maart is de snelweg overdag open tot wanneer de aannemer met het tweede deel start.

Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht weinig tot beperkte verkeershinder door de fasering en timing van de werken. Vanaf vrijdagochtend 8 maart (5 uur) is de binnenring weer helemaal open voor verkeer.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.