Rioleringswerken in Winkelveldstraat van start

De werken zullen 68 werkdagen duren.
rv De werken zullen 68 werkdagen duren.
In de twee doodlopende gedeelten van de Winkelveldstraat starten maandag wegen- en rioleringswerken. De werken zullen 68 werkdagen duren en hebben geen impact op het doorgaand verkeer in de rest van de Winkelveldstraat.

Er wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd waarbij vuil water van regenwater wordt gescheiden. Alle woningen in deze delen van de straat zullen van de huidige riolering afgekoppeld worden om vervolgens op het nieuwe stelsel aangesloten te worden.

De gemeente stelt hiervoor een afkoppelingsdeskundige aan die de nodige afspraken maakt met de bewoners. De eigenaars van de betrokken woningen ontvangen hierover een brief van de gemeente met meer informatie.

Oorspronkelijk hadden de werken al in de zomer moeten aanvatten, maar door onvoorziene omstandigheden werd de startdatum uitgesteld. Begin volgend jaar zijn er gelijkaardige werken gepland in de Roostbaan.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.