Panache Grenache wordt Panachos Grenachos: vereniging verkoopt paella ten voordele van Kom op tegen Kanker

Panache Grenache - Kom op tegen kanker - Humbeek
RV Panache Grenache - Kom op tegen kanker - Humbeek
Voor het eerst zet Panache Grenache een paellaverkoop op poten. De vereniging die zich inzet voor Kom op tegen Kanker zocht een zomers en veilig alternatief voor de Panache Classic die anders rond deze tijd zou doorgaan. Steun de Humbeekse vereniging en KOTK door jouw zomer zomers in te zetten. Olé!

Panache Grenache wordt Panachos Grenachos! Die Spaanse twist komt niet uit het niets. De vereniging kan door corona de Panache Classic, wandel- en fietsroutes ten voordele van Kom op tegen Kanker, niet organiseren. Ze staken de koppen bij elkaar om een alternatief in het leven te roepen. De paella- en sangriaverkoop is geboren. 

Het team maakte de verse paella al eens klaar op een testavond en is helemaal klaar om de zomer in te zetten met hun paellaverkoop. 

Nog tot 1 juli kan je paella, sangria, tapas en dessertjes bestellen. 4 juli kan je het lekkers afhalen aan het POC in Humbeek. Alle info vind je op panachegrenache.be.

40.500 euro

Normaal organiseert Panache Grenache jaarlijks een steakfestijn, de Panache Classic en een verkoop van ontbijtmanden. Daarnaast kunnen ze nog rekenen op financiële steun via sponsoring. De 40.500 euro die ze afgelopen jaar inzamelden stortten ze vorige maand om hun goede doel te steunen. Ook al konden de zes fietsploegen en drie wandelploegen door corona niet op pad gaan, ze wouden KOTK niet in de kou laten staan.

Panache Grenache - Kom op tegen kanker - Humbeek
RV Panache Grenache - Kom op tegen kanker - Humbeek
Panache Grenache - Kom op tegen kanker - voor corona op markt Mechelen aankomst
RV Panache Grenache - Kom op tegen kanker - voor corona op markt Mechelen aankomst