N-VA biedt tienpuntenplan voor wegenwerken aan

De werken op de Brusselsesteenweg (foto) zijn intussen achter de rug maar nu is dus de Wolvertemsesteenweg aan de beurt.
Baert Marc De werken op de Brusselsesteenweg (foto) zijn intussen achter de rug maar nu is dus de Wolvertemsesteenweg aan de beurt.
Oppositiepartij N-VA heeft een 'tienpuntenplan voor wegenwerken' overhandigd aan de Grimbergse meerderheid. “We hopen dat ze het plan zullen concretiseren en toepassen, want er is echt nood aan”, aldus N-VA-lijsttrekker Philip Roosen.

De Grimbergenaren zijn nog maar pas bekomen van de ingrijpende werken op de Brusselsesteenweg of er wordt alweer gewerkt op de Wolvertemsesteenweg. Uiteraard opnieuw met de nodige hinder tot gevolg. 

“Tijdens de vorige werken hebben we gezien dat de handelaars en de inwoners vaak de dupe zijn", legt Roosen uit. "Er wordt enkel en alleen gekeken naar de werken op zich en heel wat randfactoren worden steevast vergeten. Zo ontbreekt er een signalisatie-, circulatie- én parkeerplan, aandacht voor de handelaars en is er onvoldoende communicatie."

"Daarom ontwikkelde onze fractie een tienpuntenplan voor wegenwerken. Dit plan houdt rekening met alle noodzakelijke randfactoren en biedt een grote garantie op ‘overleven’ voor alle betrokkenen. Het globale kader en de tien punten zijn bovendien toepasbaar op alle toekomstige wegenwerken in Grimbergen."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.