Lokale asfaltherstelling op Wolvertemsesteenweg

De werken zullen maximaal drie werkdagen duren.
rv De werken zullen maximaal drie werkdagen duren.
Het Agentschap Wegen en Verkeer werkt vanaf 27 tot 29 mei op de Wolvertemsesteenweg (N211) ter hoogte van Garage Mertens aan een lokale herstelling van de rijweg in de richting van Vilvoorde.

Het verkeer op de Wolvertemsesteenweg kan tijdens de werken enkel richting Vilvoorde doorrijden. Voor het verkeer richting Meise zijn twee omleidingen voorzien voor lokaal verkeer en vrachtverkeer boven 3,5 ton. Fietsers kunnen in beide richtingen doorrijden en alle handelaars blijven bereikbaar. De werken worden gespreid over maximum 3 werkdagen tussen 7 en 17 uur.

Lokaal verkeer en bus volgen een korte omleiding langs de Keienberglaan, Stationsstraat en de Beigemsesteenweg. Vrachtverkeer +3,5 ton wordt via de Veldkantstraat, Humbeeksesteenweg/Benedenstraat, Kerkstraat/Kruisstraat en Beigemsesteenweg gestuurd.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.