Infobeurs ‘Zorgeloos investeren in vastgoed’

De infoavond vindt plaats op 4 december in het gemeentehuis.
Lukas De infoavond vindt plaats op 4 december in het gemeentehuis.
De intergemeentelijke samenwerking 3Wplus organiseert een informatieavond voor iedereen die een woning of appartement verhuurt of overweegt om dat te gaan doen. 

Toekomstgericht wordt er heel wat verwacht van (potentiële) eigenaar-verhuurders. Zowel voor nieuwbouw als voor het renoveren van uw woning zijn er heel wat premies en fiscale voordelen. Het Woonloket wil hier graag meer duidelijkheid in geven. Verschillende instanties zullen aanwezig zijn. De gratis infoavond vindt plaats in de Gaston Geleynzaal van het gemeentehuis in Grimbergen op dinsdag 4 december van 19 tot 21.30 uur. Wie niet aanwezig kan zijn, maar toch meer informatie wenst, kan elke werkdag tussen 8 en 11.30 uur en op donderdag tussen 16.30 en 19.15 uur terecht bij de woonconsulente Wendy Thielemans of kan u contact opnemen op het telefoonnummer 02 260 13 46 of via woonloket@grimbergen.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.