Humbeek Plage brengt opnieuw vakantiesfeer naar Westvaartdijk

De vzw Humbeek Plage is klaar voor een nieuwe editie van haar tweedaags zomerfeestje.
rv De vzw Humbeek Plage is klaar voor een nieuwe editie van haar tweedaags zomerfeestje.
Humbeek Plage staat alweer voor de deur. Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus wordt de Westvaartdijk langs het kanaal voor de negende keer omgetoverd tot een exotisch vakantieparadijs met tonnen zand, een beachbar met zomerse cocktails en zwoele muziek.

Op beide dagen kan jong en oud er terecht voor tal van activiteiten, telkens van 11 uur ‘s morgens tot 22 uur’s avonds. Doorlopend kan je er proeven van een mojito of streekbiertje. Ook de hongerige badgasten worden niet vergeten: er zijn tal van lekkere hapjes, verzorgd door een traiteur.

Zaterdag

Kinderen kunnen zich volop uitleven dankzij de kinderanimatie en springkastelen. Ook dit jaar zal er een ‘adventure run’ op het terrein geplaatst worden. Dit opblaasbaar hindernissenparcours van 60 meter zal het doorzettingsvermogen van zowel groot als klein op de proef stellen. Om 12 uur start het petanquetornooi dat elk jaar garant staat voor spanning en puur spelplezier. Vanaf 14 uur kunnen kinderen zich uitleven op Lalaaland, een dans- en doefestival voor en door kinderen. Dankzij de diverse spelletjes, glittertattoos, muziek, dans en animatie zullen de jongsten zich zeker niet vervelen. Vervolgens brengt Exit 11 vanaf 18 uur de plage in beweging met hun loungeset.

Zondag

Op zondag is er van 11 uur tot 12 uur een intensieve ochtendworkout voorzien met professionele begeleiders van een fitnesscentrum. Iedereen kan en mag gratis deel nemen. Vanaf de middag kunnen er lekkere tapas geproefd worden en om 14 uur komen clown Benjamin en zijn assistente langs voor nog meer kinderanimatie. Om 17 uur tenslotte zal het straatorkest ‘Mariachi Sabor a México’ de temperatuur op de plage nog doen stijgen met het beste van de Mexicaanse muziek.

Goede doel

Naar jaarlijkse traditie schenkt Humbeek Plage het merendeel van de opbrengst aan een goed doel. Dit jaar werd gekozen om het initiatief ‘vzw Sjaloom Construct’ te ondersteunen. Deze vzw werd opgericht om de lokalen van de Chiromeisjes van Humbeek uit te breiden en te vernieuwen. Meer informatie vind je op www.humbeekplage.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.