HLN-lezers verkiezen Emilia Gelateria tot beste ijssalon van Brussel en omstreken

Uitbaatster Mieke Van Ackere zette een kadertje met de oproep om te stemmen.
Dieter Nijs Uitbaatster Mieke Van Ackere zette een kadertje met de oproep om te stemmen.
IJssalon Emilia Gelateria is door de HLN-lezers verkozen tot beste ijssalon van Brussel en omstreken. De Grimbergse zaak versloeg met een grote voorsprong nICE! uit Overijse en De Crèmebar uit Zemst.

Emilia Gelateria trekt al vijf jaar lang lekkerbekken en fijnproevers naar de Hogesteenweg. De verkiezing tot beste ijssalon door de HLN-lezers wordt met veel blijdschap onthaald door uitbaters Michel Neyt en Mieke Van Ackere. Op de vraag wat hun geheim is, moet Michel niet lang nadenken. “We werken met de beste producten en enkel met natuurlijke aroma’s”, zegt hij. “Bovendien maken we gelato. Dat is minder vet dan roomijs.” 

Daarnaast blinkt het salon uit in een enorme verscheidenheid van smaken. “Doordat we alles vers maken, zijn er voortdurend verschillende soorten ijs. Natuurlijk zijn klassiekers als vanille en chocolade altijd verkrijgbaar, maar daarnaast zijn er op elk uur van de dag andere smaken beschikbaar. Een klant die om 14 uur langskomt, krijgt een ander aanbod dan een klant die om 15.30 uur een bezoekje brengt”, verduidelijkt de trotse winnaar. 

Voor de ijsliefhebbers die niet in de buurt van Grimbergen wonen, is er ook goed nieuws. Ook in Kapelle-op-den-Bos heeft Emilia Gelateria sinds twee maanden een filiaal op de Mechelsesteenweg.

Dieter NijsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.