Gemeente roept op om deel te nemen aan ‘Grote Lenteschoonmaak’

De gemeente rekent ook zaterdag weer op heel wat deelnemers aan de Grote Lenteschoonmaak.
Archieffoto De gemeente rekent ook zaterdag weer op heel wat deelnemers aan de Grote Lenteschoonmaak.
Voor de achtste keer neemt Grimbergen op zaterdag 30 maart deel aan de ‘Grote Lenteschoonmaak’ in Vlaanderen.

De gemeente roept opnieuw inwoners, verenigingen, wijkcomités en politieke mandatarissen op om mee te helpen om de Grimbergse straten zwerfvuilvrij te maken. Afspraak zaterdag om 13.30 uur aan de parking van het Prinsenbos, de ingang van het CC in Strombeek-Bever, de Verbindingsweg in de Borgt, de kerk van Humbeek, of de Verbrande Brug.

Gemeente voorziet materiaal

De gemeente voorziet gratis handschoenen, grijpers, vuilniszakken en fluohesjes. Wie wil meehelpen, geeft bij voorkeur een seintje via milieu@grimbergen.be, zodat de gemeente voldoende materiaal kan voorzien. Inwoners die op een ander tijdstip liever individueel, met enkele vrienden of met het gezin de handen uit de mouwen steken, mogen dat ook laten weten per mail.

De deelnemers ontvangen na afloop van de opruimactie, die tot 15.30 uur duurt, een kleine attentie tijdens de bedankingsreceptie (om 16 uur) met een hapje en een drankje in de raadzaal van het gemeentehuis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.