Elke Wouters vervangt Bart Nevens in Vlaams parlement

Elke Wouters.
rv Elke Wouters.
De 32-jarige Elke Wouters (N-VA) uit Grimbergen zal vanaf begin december in het Vlaams Parlement zetelen. Ze volgt Kortenbergs schepen en partijgenoot Bart Nevens op.

Nevens verhuist na Nieuwjaar naar het provinciebestuur, waar hij gedeputeerde wordt. En dat valt niet te combineren met een zitje in het Vlaams Parlement. “Ik ga het zeker missen, maar ik weet dat met Elke een jonge en getalenteerde politica uit de Vlaamse Rand me opvolgt”, aldus Nevens.

“Het zijn grote schoenen om te vullen, maar ik zie het helemaal zitten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan”, zegt Elke Wouters, die onder de vorige Vlaamse regering raadgever ‘Welzijn en Gezin’ was in het kabinet van Geert Bourgeois. Nadien ging ze aan de slag als raadgever in het kabinet van Liesbeth Homans.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.