Den Diepen Boomgaard krijgt cheque van 1.000 euro

Burgemeester Chris Selleslagh met de vertegenwoordigers van Durabrik en coördinator Sara Heyvaert van Den Diepen Boomgaard.
DBS Burgemeester Chris Selleslagh met de vertegenwoordigers van Durabrik en coördinator Sara Heyvaert van Den Diepen Boomgaard.
Bioboerderij Den Diepen Boomgaard heeft een cheque van 1.000 euro gekregen van bouwfirma Durabrik. De schenking kadert in de actie ‘Een hart voor mensen’ waarbij het bedrijf 50 keer 1.000 euro schenkt aan een lokaal goed doel van de gemeente waarin ze bouwen.

Sara Heyvaert, coördinator van de sociale werkplaats, is uiteraard in de wolken met de schenking. “We blijven groeien en daardoor moeten we onze gebouwen dringend vernieuwen. De schenking van Durabrik komt dus als geroepen. Voor ons is elke euro belangrijk en we zorgen er dan ook voor dat elke euro die we krijgen ook zichtbaar een verschil maakt.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.