Exclusief voor abonnees

Bekend gezicht Bert Huysentruyt wil fit worden voor 40ste verjaardag: “Ik vlog erover om wat extra druk op mezelf te leggen én anderen te inspireren”

Bert Huysentruyt met op de achtergrond de Basiliek van Grimbergen.
Marc Baert Bert Huysentruyt met op de achtergrond de Basiliek van Grimbergen.
Bert Huysentruyt is een van die creatieve duizendpoten die bij iedereen een belletje doet rinkelen. Muziek? Televisiereeks? Verborgen camera? Ja, allemaal juist! Dit jaar wordt hij veertig en dat bracht in januari een goed voornemen met zich mee: “Tegen mijn verjaardag wil ik weer fit zijn! Het lijkt wel mijn laatste kans. Ik geef mezelf dus tijd tot 17 oktober.” 

Van lopen door vergeten weggetjes in Grimbergen tot koken met Pascale Naessens, hij doet het allemaal. En om zichzelf een stok achter de deur te bieden startte hij met een vlog naast zijn al bestaande kookblog ‘Finding Mini-Me’. 

We spraken met hem af in zijn  — sinds drie jaar — nieuwe thuisstad Grimbergen voor een koffie. “Dat mag gelukkig wel bij het lowcarb cooking”, lacht hij.

Mijn vrouw had zich ingeschreven voor een workout, het lidgeld betaald, en dan stuurde ze mij omdat ze zelf niet meer kon! Typisch! Stond ik daar mooi tussen al die vrouwen!

Bert Huysentruyt

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis