Beigemse brocante schenkt 3.000 euro aan goed doel

Stijn De Leener en Eddy Van Coppenolle van het bestuur van de Beigemse brocante, burgemeester Chris Selleslagh en Els Vanmolkot en Miki Ceupens (Mali-Kanu).
DBS Stijn De Leener en Eddy Van Coppenolle van het bestuur van de Beigemse brocante, burgemeester Chris Selleslagh en Els Vanmolkot en Miki Ceupens (Mali-Kanu).
Naar jaarlijkse gewoonte heeft de organisatie van de Beigemse brocante ‘op den Dries’ een deel van de opbrengst van vorig jaar aan het goede doel geschonken.

De cheque ter waarde van 3.000 euro werd in de cafetaria van zwembad Pierebad officieel overhandigd aan een delegatie van solidariteitsgroep Mali-Kanu, een solidariteitsgroep uit Zemst-Laar. die in Mali lokale initiatieven ondersteunt op het vlak van onderwijs en vorming, gezondheidzorg, leefmilieu.

De Beigemse brocante zal op zondag 16 juni voor de 28ste keer plaatsvinden. Er worden op de antiek- en brocantemarkt opnieuw 250 standhouders en 10.000 bezoekers verwacht. Ook nu weer zal de opbrengst naar een goed doel gaan.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.