Asfalteringswerken op de Humbeeksesteenweg in Grimbergen

Asfaltwerken
Foto PZ Kouter Asfaltwerken
Het wegdek van de Humbeeksesteenweg tussen kruispunt Veldkantstraat en kruispunt Kareelstraat krijgt nieuw asfalt. Dat zal donderdag 7 en vrijdag 8 november gebeuren, als het weer meezit. 

Tijdens de werken worden de verzakkingen aangepakt en de straatkolken opgehoogd. Daarna wordt er een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Enkel hulpdiensten kunnen door. Ander verkeer dient de omleiding te volgen. De gemeente waarschuwt dat er boetes zullen volgen voor de mensen die de signalisatie negeren.

Omleidingen

Het verkeer komend vanuit de Oostvaardijk en de Eppegemsesteenweg richting Grimbergen centrum wordt omgeleid via kanaalbrug Verbrande Brug – Westvaartdijk – Industrieweg en de Verbrande Brugsesteenweg.

Het verkeer komende vanuit Humbeek, Beigem, Verbrande Brug en Grimbergen wordt omgeleid via de Vilvoordsesteenweg (N211) en de Westvaartdijk voor aansluiting met de Verbrande Brug.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.