De bekende flamboyante restaurantuitbater Theo Siokos is niet alleen gastheer in zijn Grieks restaurant maar voortaan ook in het Mexicaanse broertje El Gringo.
Volledig scherm
De bekende flamboyante restaurantuitbater Theo Siokos is niet alleen gastheer in zijn Grieks restaurant maar voortaan ook in het Mexicaanse broertje El Gringo. © Kristof Pieters

Griekse restaurant krijgt Mexicaans broertje: “De belangrijkste gelijkenis? Eten moet altijd één groot feest zijn”

Sint-NiklaasDineren met de sirtaki of een mariachi op de achtergrond? Restauranthouder Theo Siokos (55) biedt zijn klanten voortaan de keuze. Hij splitste zijn bestaande zaak in twee delen en serveert voortaan zowel de Griekse als Mexicaanse keuken. “Mensen willen spektakel en dat kunnen ze hier krijgen”, lacht hij.

 1. Bestuurder raakt enkele bomen aan Gruitroderkiezel: brandweer bevrijdt man (44) uit voertuig
  Bree/Pelt

  Bestuurder raakt enkele bomen aan Gruitroder­kie­zel: brandweer bevrijdt man (44) uit voertuig

  Een bestuurder heeft vrijdagavond rond 21 uur de controle over het stuur verloren ter hoogte van de Gruitroderkiezel in Bree. Bijgevolg botste hij met de wagen tegen enkele bomen langs de weg. Uiteindelijk kwam het voertuig tot stilstand op de rijbaan. De brandweer van de zone Noord-Limburg snelde ter plaatse om de 44-jarige man uit Pelt uit het voertuig te bevrijden. Hij liep verwondingen op, maar bevond zich niet in kritieke toestand. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis.
 2. Truiense ex-directeur van Standard Luik start samen met vrouw hulprekening op om slachtoffers van noodweer warme maaltijden te bezorgen: “Wat je daar ziet, laat diepe indruk na”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Truiense ex-directeur van Standard Luik start samen met vrouw hulpreke­ning op om slachtof­fers van noodweer warme maaltijden te bezorgen: “Wat je daar ziet, laat diepe indruk na”

  Bob Claes – voormalig algemeen directeur van Standard Luik – blijft niet bij de pakken zitten nadat verschillende Luikse gemeenten ruim anderhalve week geleden zwaar getroffen zijn door de wateroverlast. Samen met zijn vrouw Queenie Claes startte hij een inzamelactie om hulpgoederen naar daar te brengen. Ook openden ze een nieuw rekeningnummer, waarvan het bedrag integraal wordt gebruikt om warme maaltijden af te leveren aan de slachtoffers.