De bekende flamboyante restaurantuitbater Theo Siokos is niet alleen gastheer in zijn Grieks restaurant maar voortaan ook in het Mexicaanse broertje El Gringo.
Volledig scherm
De bekende flamboyante restaurantuitbater Theo Siokos is niet alleen gastheer in zijn Grieks restaurant maar voortaan ook in het Mexicaanse broertje El Gringo. © Kristof Pieters

Griekse restaurant krijgt Mexicaans broertje: “De belangrijkste gelijkenis? Eten moet altijd één groot feest zijn”

Sint-NiklaasDineren met de sirtaki of een mariachi op de achtergrond? Restauranthouder Theo Siokos (55) biedt zijn klanten voortaan de keuze. Hij splitste zijn bestaande zaak in twee delen en serveert voortaan zowel de Griekse als Mexicaanse keuken. “Mensen willen spektakel en dat kunnen ze hier krijgen”, lacht hij.

  1. Ruim 1.500 bezoekers voor feesteditie 450 jaar processie van de Heinkensberg in Wever
    Glabbeek

    Ruim 1.500 bezoekers voor feestedi­tie 450 jaar processie van de Heinkens­berg in Wever

    De praalstoet ter gelegenheid van 450 jaar processie van de Heinkensberg trok op 15 augustus door de straten van Wever, een deelgemeente van Glabbeek. Ondanks een fikse regenbui ging de processie toch door en bij aankomt aan de Kapel van de Heinkensberg waar de historische evocatie doorging klaarde de hemel op en scheen de zon opnieuw. Ruim 1.500 bezoekers zakten af naar Wever voor deze feesteditie.