Twaalfde stripbeurs lokte opnieuw veel mensen naar De Cam

Ivan verkocht heel wat strips op de stripbeurs.
Marc Colpaert Ivan verkocht heel wat strips op de stripbeurs.
Heel wat mensen, zowel jong als oud, kwamen een kijkje nemen op de twaalfde stripbeurs in de grote schuur van De Cam in Gooik.

De mensen konden snuisteren in de vele nieuwe en tweedehandsstrips die te koop werden aangeboden. Maar vergis u niet, tweedehandsstrips die 10, 20 of zelfs 50 euro kosten, zijn vandaag geen zeldzaamheid meer. 

“We hebben getracht om een mix te vinden van goedkope strips en andere”, vertelde Jean-Paul De Loecker. Speciaal die dag was er een exclusieve beursuitgave van de strip ‘De wonderbare jeugd van Pieter Bruegel’ (1956) door Jef Nys. Die werd volledig gerestaureerd en ingekleurd door striptekenaar Ivan Adriaenssens. Ter gelegenheid van de Gooikse stripbeurs en het Bruegeljaar werd deze strip in een hardcoverversie in 500 genummerde exemplaren voorgesteld. Kort na de middag waren er al meer dan 100 exemplaren de deur uit. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.