Politiezone verkoopt sluikstortcamera en hoogwerker

Illustratiebeeld.
Mozkito Illustratiebeeld.
De politiezone Pajottenland verkoopt een sluikstortcamera en een hoogwerker omdat die niet handig in gebruik zijn. Voor de twee samen verwacht de zone 34.000 euro te ontvangen. Zowel de camera als de Mercedes worden verkocht aan de hoogste bieder.

De sluikstortcamera werd nog maar in 2018 in gebruik genomen. Het is een grote bak die aan palen vastgemaakt wordt. Bedoeling was om zo sluikstorters te kunnen betrappen, maar het gebruik van de camera bleek niet zo handig te zijn als eerst gedacht. Daarom gaat de politiezone deze zomer over tot de verkoop van de camera, zonder waarborg voor zichtbare of onzichtbare gebreken. De minimumprijs wordt vastgelegd op 4.000 euro en de hoogste bieder mag de camera afhalen. Meer informatie over de verkoop zal nog bekendgemaakt worden.

Om deze camera te bevestigen op de locaties was ook een Mercedes Sprinter hoogwerker aanwezig en ook deze wordt verkocht. De zone zou hier graag nog minstens 30.000 euro voor ontvangen. De verkoop zal gebeuren via een systeem van aanbieding onder gesloten omslag. Als het minimumbod niet wordt geboden, zal het politiecollege een lagere verkoopprijs vaststellen. Ook over deze verkoop zal de politie later meer informatie geven.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.