Phong en Luan helpen u graag om gelukkig te zijn

Phong en Luan willen de mensen gelukkiger maken door coaching
Marc Colpaert Phong en Luan willen de mensen gelukkiger maken door coaching

Phong Huynh (37) en Luan Doan (34), twee neven met Vietnamese roots uit Gooik, zijn vorig jaar gestart met een coaching. 

Met hun bedrijfje Funda-Mental willen ze mensen gelukkig maken. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren zichzelf te durven zijn, in deze toch wel soms te snel evoluerende en prestatiegerichte maatschappij. Sessies kunnen zowel bij de klant thuis als in een bosrijke omgeving doorgaan, zolang de klant er zich maar goed bij voelt.

Phong en Luan streefden jarenlang het geluk na, zowel privé als professioneel, waarbij ze vaak trachten te voldoen aan de verwachtingen van anderen. “De vraag of we op deze wijze écht gelukkig zouden worden, bleef ons echter achtervolgen. Dus besloten we een moment stil te staan bij wat ons drijft in het leven, wat ons gelukkig maakt. Door zelfreflectie en open dialoog inspireerden we elkaar om moedig te durven graven naar het antwoord. We kwamen tot de conclusie dat de kloof tussen onze denk- en leefwereld groter was, dan we ooit hadden durven denken. We beseften dat we onze eigenheid doorheen de jaren ontgroeid waren en we eerder ‘geleefd’ werden. Vanuit dit standpunt zijn we gestart met ons project: elke dag opnieuw moedig de uitdaging aangaan om jezelf te durven zijn in elke situatie”, vertelt Phong.

“We willen mensen zichzelf laten zijn, maar daarvoor moeten ze niet uit hun comfortzone stappen en niet ergens in een kil kantoortje hun problemen of frustraties op tafel leggen. We spreken af op een plaats waar ze zich goed voelen. Wij blijven de klant ook helpen tot die z’n doel bereikt heeft”, besluit Luan. Een sessie bij Phong en Luan kost 50 euro,  meer informatie kan je vinden op www.funda-mental.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.