Parking pas eind deze maand klaar

De betonnen grondlaag ligt er wel al.
Marc Colpaert De betonnen grondlaag ligt er wel al.
De nieuwe parkeerstrook achter jeugdhuis Guuk, in het centrum van de gemeente, zal pas in de loop van deze maand afgewerkt worden.

Normaal moest het parkeereiland al in september toegankelijk zijn, maar er zijn vertragingen opgedoken. De betonnen grondlaag ligt er wel al. Bedoeling is dat zo'n veertig wagens er terecht zullen kunnen — veertig wagens die dan ook niet langer in het centrum van de gemeente moeten staan. Ook zullen er enkele laadpalen komen voor elektrische voertuigen. Aan de ingang, langs de kant van het centrum, zal ook een bord komen met daarop de weergave van het aantal nog beschikbare plaatsen. 

"Zoals de werken nu vorderen, zal er pas tegen het einde van deze maand — misschien iets vroeger — geparkeerd kunnen worden", zegt eerste schepen Simon De Boeck (CD&V).
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.