Nieuwjaarsreceptie op een andere locatie

Nu in De Oester in Strijland

De nieuwjaarsreceptie gaat in De Oester door volgend jaar
Marc Colpaert De nieuwjaarsreceptie gaat in De Oester door volgend jaar
De gemeente Gooik organiseert op zondag 6 januari haar nieuwjaarsreceptie, niet in De Cam dit jaar, maar in de gemeentelijke Sportbasisschool De Oester Strijland in Gooik. 

Nadat de nieuwjaarsreceptie al enkele jaren doorging in De Cam, stapt de gemeente nu af van deze locatie. “Het is niet dat wij De Cam geen goede locatie vinden, maar we willen meer de kaart trekken van onze deelgemeenten. Daarom is het de bedoeling om ieder jaar op een andere locatie in een andere deelgemeente deze nieuwjaarsreceptie te organiseren”, vertelt burgemeester Michel Doomst(CD&V). Tijdens deze nieuwjaarsreceptie die van start gaat vanaf 10.30 uur en waar iedereen welkom is, zal het tevens de bedoeling zijn om enkele verdienstelijke mensen te huldigen. Wie met de wagen komt, kan tevens gebruik maken van de ruime parkeermogelijkheden rond de sporthal De Koornmolen in Gooik.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.