Nieuwe gezichten bij ING Gooik

Cécile Grimonpont en David Duyck bij het logo van ING
Marc Colpaert Cécile Grimonpont en David Duyck bij het logo van ING

Vanaf deze maand doet een volledig nieuw en vooral zeer ervaren team een nieuwe wind waaien in het ING-kantoor gelegen langs de Edingsesteenweg in Gooik, vlakbij de commerciële rotonde De Drie Hamertjes. De nieuwe zaakvoerders David Duyck en Mark Paridaens hebben een solide ervaring als ING-bankiers en willen met hun nieuw team inzetten op een correcte dienstverlening. David zegt hierover: “het is misschien wat ‘old-school’ maar service bieden is nog steeds de basis. Mensen, jong en zeker ook de wat oudere mensen, iedereen is vandaag - vaak tevergeefs - op zoek naar de service of de oplossing op zijn of haar maat. De wereld en dus ook de bankwereld is in volle evolutie, de online mogelijkheden zijn enorm, maar de nodige klantenservice mag hierbij absoluut niet uit het oog verloren worden.”

Ze willen het kantoor echt verbinden met de streek. “De medewerkers van het kantoor zijn niet toevallig mensen uit de nabije omgeving. Jessy Rooseleers die al jaar en dag het gezicht is van het ING kantoor Gooik zal voortaan bijgestaan worden door Cécile, Liesl, Yves, David en Mark”, aldus Mark Paridaens. ING Gooik is dagelijks geopend van 9 tot 12.30 uur en op dinsdag eveneens van 13.30 uur tot 18 uur. Vanzelfsprekend kunnen er ook afspraken buiten de openingsuren vastgelegd worden. U kunt het kantoor bereiken via telefoon 02/451.60.30 of via email: Gooik@ing.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.