Leerbeek Leeft wil meer leven in hun wijk

Mensen uit verschillende verenigingen gaan samen voor Leerbeek Leeft
Marc Colpaert Mensen uit verschillende verenigingen gaan samen voor Leerbeek Leeft

Verschillende verenigingen van de Gooikse deelgemeente Leerbeek gaan samen hun buurt meer leven inblazen met ‘Leerbeek Leeft’. Ze gaan dit onder meer doen door het organiseren van een rommelmarkt met randanimatie. Reeds verschillende malen hebben mensen uit tal van Leerbeekse verenigingen samen gezeten om een concreet programma op te maken voor de organisatie van een rommelmarkt in de wijk gelegen in de buurt van het vroegere gemeentehuis van Leerbeek. Naast de KWB van Leerbeek-Kester, de initiatiefnemers, hebben tevens de KVLV, de Gezinsbond, de kleuterschool Het Nestje, de Leerbeekse petanqueclub De Leerbollen, het gemeentebestuur en een hele reeks Leerbeekse burgers, zich achter dit initiatief geschaard.

Naast de rommelmarkt die doorgaat op 21 september om 14 uur, wordt er animatie en een hapje en een drankje voorzien op de site naast het schooltje. De fanfare van Kester en de Majoretten van Leerbeek zorgen voor de nodige sfeer en er zal een springkasteel geplaatst worden. Voor de rommelmarkt (kostprijs 2 euro en 20 euro waarborg) kan men zich inschrijven langs de website: Leerbeek.leeft@gmail.com. Meer informatie bij Marc Jespers: 0475/37.06.93. of marc.jespers@hotmail.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.