Jeanne serveert gebakken banaan voor Wereldweek

Tal van jonge mensen kwamen eten bij Jeanne
Marc Colpaert Tal van jonge mensen kwamen eten bij Jeanne
In het teken van ‘Gooik kookt Mondiaal’ nodigden een zestal Gooikse gezinnen afkomstig uit het zuiden enkele mensen uit om tijdens de ‘Wereldweek’ bij hun te komen eten. Wij gingen een kijkje nemen bij Jeanne Uwimana uit Rwanda. 

Louize, Anke, Eva, Lieze, Jan en Jente zakten af naar de woning van Jeanne om er te genieten van een lekkere maaltijd, zo kregen ze onder meer: kip met pindakaas met gebakken banaan en boontjes en ook Afrikaanse carbonaden met rijst. De vijf dames en heer Jan waren in elk geval uiterst tevreden met wat ze voorgeschoteld kregen. “Het heeft echt heel goed gesmaakt, we kijken al uit naar het dessert”, aldus Louize. Jeanne, die heel goed Nederlands spreekt, vond het leuk om eens wat mensen uit te nodigen om te komen eten. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.