Enkele buren plaatsten Warmste Kerststal voor goede doel

De initiatiefnemers bij hun zelf gemaakte kerststal
Marc Colpaert De initiatiefnemers bij hun zelf gemaakte kerststal
Stefanie, Fabian, Andy, Annick, Greet en hun kinderen uit de Letterbeekstraat in Gooik maakten samen een mooie kerststal en nodigden alle buren uit voor een drankje en een hapje. Dit bracht 250 euro op voor ‘Kom op tegen Kanker’. 

Enkele buren uit de Letterbeekstraat kwamen met het idee om dit jaar samen een mooie kerststal te plaatsen in hun straat. “Wij hebben alles zelf gemaakt tot zelfs de figuurtjes in de kerststal. Daarnaast wilden we ook onze buren en vrienden mee betrekken in dit verhaal en dus nodigden wij iedereen uit om iets te komen drinken. De opbrengst gaat dan in het kader van De Warmste Week naar de vereniging ‘Kom op tegen Kanker (KOTK)’ “, vertelde Stefanie De Smedt. Zopas kon Stefanie ons melden dat hun actie 250 euro heeft opgeleverd, geld dat zal gestort worden op de rekening van KOTK. “Wij hebben op onze manier toch getracht ons steentje bij te dragen”, besluit Stefanie.

De mooie kerststal in de Letterbeekstraat
Marc Colpaert De mooie kerststal in de LetterbeekstraatReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.