Elke woensdag mutsen breien voor het goede doel

Het geld gaat naar de Martin De Kegel Foundation

Sonia(zittend) en enkele leden van de KVLV breien mutsen voor het goede doel
Marc Colpaert Sonia(zittend) en enkele leden van de KVLV breien mutsen voor het goede doel

Op woensdagavond en dit nog tot midden maart breien de dames van de KVLV uit Gooik samen leuke mutsen die ze nadien verkopen. De opbrengsten schenken ze aan het goede doel. Elke woensdag van 19 tot 21 uur vind je de dames in De Cam. “Sinds enige tijd komen we elke week samen om mutsen te breien. In groep is dit een leuke bedoening en wij verkopen deze mutsen nadien. Met het geld steunen wij het project van Lieve Van Rysselberghe de vzw Martin De Kegel Foundation uit Gooik. Dat project geeft kinderen uit Sri Lanka een betere toekomst en laat hen naar school gaan”, vertelde Sonia De Temmerman. 

Iedereen is welkom op woensdagavond om mee te komen breien, u hoeft daarvoor geen lid te zijn van de KVLV. “Wie een muts maakt voor het goede doel krijgt van ons de wol gratis”, besluit Sonia. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.