Eindelijk een nieuwe gemeenteraad

De nieuwe gemeenteraad van Gooik
Marc Colpaert De nieuwe gemeenteraad van Gooik
Op dinsdagavond kreeg de gemeente Gooik dan toch nog een nieuwe gemeenteraad, de vertraging kwam er door een klacht van de N-VA. Vorige week werden de verkiezingen dan toch goedgekeurd. 

Er waren 16 zitjes voor de CD&V en 5 voor N-VA te verdelen. Burgemeester blijft na 30 jaar nog steeds Michel Doomst (CD&V), de schepenen zijn Simon De Boeck (CD&V), Gunther De Wilde (CD&V), Jan Depester(CD&V) en Christa Dermez (CD&V). De nieuwe gezichten in de gemeenteraad voor de CD&V zijn: Jonas De Maeseneer, Patrick Week, Pascal De Leener, Samuel Billens, Laura Timmermans, Pascale Souffriau en Ellen Vereman. De nieuw verkozene voor de N-VA zijn: Ellen Mathieu, Philippe De Cock en Jason Broodcoorens. De vertrouwde gzichten die terug zetelen zijn voor de CD&V: Herman Anthoons, Linda De Schutter, Christine Vankersschaever en  Lieven krikilion ,  voor N-VA zijn dit: Steve Dehandschutter en Kristoff Hemelinckx. Al deze mensen legden voor burgemeester Michel Doomst de eed af.  MCT
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.