Eerste buurtfeest voor de bewoners van de Edingsesteenweg (mét gratis waterpistool)

Er was heel wat volk op het eerste buurtfeest.
Marc Colpaert Er was heel wat volk op het eerste buurtfeest.
Enkele bewoners van de Edingsesteenweg in Gooik hebben de handen in elkaar geslagen en organiseerden een eerste buurtfeest op een weide achter de bibliotheek. 

Voor deze eerste editie hadden ze niet de hele steenweg uitgenodigd, maar het stuk van aan de ‘Belle Triene’ tot aan de rotonde De Drie Hamertjes. “Wij zijn vandaag met zo’n 90-tal buurtbewoners samengekomen voor een aperitief, lunch en een ijsjes en dat is, voor een jong team zonder veel ervaring, meer dan genoeg om van start te gaan”, legt Egon Vereyken uit. Op de grote weide werden er enkele kleinere tenten geplaatst en de gemeente zorgde voor stoelen en ander materiaal. “Aangezien het hier vandaag heel warm is, hebben wij alle mensen een klein waterpistool gegeven, zo kan iedereen toch op de nodige verfrissing rekenen”, lachte Egon. Het werd een gezellig feestje en er wordt al uitgekeken naar een volgende editie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.