Drie gemeenten vieren samen 'Vlaanderen Boven' in Oetingen!

Drie gemeenten gaan feest vieren in Oetingen
Marc Colpaert Drie gemeenten gaan feest vieren in Oetingen

Op zaterdag 13 juli is het Kerkplein van Oetingen het gezellige decor voor een prachtige Vlaamse feestdag ‘Vlaanderen Boven’.

De gemeentebesturen en cultuurraden van Lennik, Roosdaal en Gooik slaan naar jaarlijkse traditie de handen in mekaar om iedereen te laten genieten van heerlijke muziek, lekker eten en drinken en veel Bourgondische sfeer en gezelligheid. Kris Baert en zijn muzikanten laten de mensen met volle borst meezingen met Vlaamse klassiekers en nadien zorgt de Nederlandstalige coverband ‘Straffen Toebak’ voor ambiance met Nederlandstalige muziek van Will Tura tot Clouseau, van Paul Severs en Rob de Nijs tot Willy Sommers. Ze gaan van start vanaf 18.30 uur en het geheel wordt geopend door de Gooikse belleman en de Lennikse gronckelman. De drie gemeenten rekenen samen opnieuw op een massale belangstelling van hun fiere Vlaamse inwoners uit Gooik, Roosdaal en Lennik.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.